Tijd besparen

Tijd besparen

Tijd besparen Verin Gellak

22 juli 2020

Hoe kun je tijd besparen?

Hoe kun je je werk versnellen? Deze vraag wordt door bijna elke stylist gesteld. En velen blijven zichzelf deze vraag stellen, ook na vele jaren werken. Het lijkt allemaal snel te gaan: gesprekje, kleur en design snel geselecteerd en toch bereikt de tijd voor het aanbrengen van gellak al gauw 45 min -1 uur.
Wat is nu belangrijk bij het aanbrengen van gellak en hoe het proces te versnellen?
1. De Vering Gellak-base lijnt zichzelf uit. Slim verdeeld in alle oneffenheden en creëert het de perfecte gloed. De verin gellak-base stroomt niet onder de lamp en, belangrijker nog, de base is zeer stevig en je hoeft de nagel niet twee keer te bedekken om hem te versterken.
2. Vering Gellak-kleuren zijn zeer gepigmenteerd. Gellak bedekt de nagel in één keer, u hoeft geen tijd meer te besteden aan 2-3 lagen gellak.
3. Verin Gellak-top heeft een comfortabele structuur waardoor je de nagel snel en nauwkeurig kunt bedekken. Top zonder plaklaag, wat veel tijd kan besparen.
Op basis van alles met Verin Gellak-gellakken wordt uw tijd om te werken gehalveerd en blijven de kosten voor uw diensten hetzelfde.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.